søndag 29. august 2010

Papir roser og Prozac...en hyllest!

Jeg så han med det samme jeg kom inn i boarding området...høy, mørk og deilig!!!!
Var jeg påvirket av den utrolige up-close-and-personal undersøkelsen jeg fikk i sikkerhetskontrollen...veeeeel...trenger jeg egentlig spekulere????

Du skjønner; når jeg reiser - da pynter jeg meg. Høyhælte sko, sminke, parfyme og neglelakk ! Og denne morgenen -  på vei til Amsterdam -  hadde jeg tatt skikkelig hardt i;  hairextentions, utringing, killer heals, øyenvipper - the whole shabang! Og for dere som aldri har gått gjennom en sikkerhetskontroll med hodet fylt av clip-in hår...DON`T !! Det kan på rette tidspunkt være riktig så hot når en mann i uniform så bestemt lar sine hender gli over deg på jakt etter ditt skjulte våpen. 


Men når han finner ut at jakten er ufruktbar fra nakken og ned og leder oppmerksomheten meget udiskre mot hodet ditt.... Ikke fullt så sexy om jeg må si det selv. Og der står du, og føler deg som Julius mens vekteren inngående studerer din hårpryd til stor fryd for de tusenvis av andre som kommer bak deg i køen....


Uansett....jeg valgte å fokusere på behandlingen fra nakken og ned...



Han havnet på seteraden foran meg. Og aldri har en flytur vært mer sjarmerende. Kokette smil over kruttsterk kaffe, flørtende blikk gjennom turbulens og unger som maser.
Han lagde meg en papir rose, som han så romantisk overrakte meg med et sexy smil.
Og ventet på meg ved flyutgangen.

Jeg feiget ut.

Men" Dank U Well",  du flotte nederlanske mann. Du hadde sikkert vært en fantastisk date! Men du skjønner; jeg trengte deg ikke.

Jeg hadde allerede;

En mennesklige prozac.

Du vet hvem du er.
Thy name shall not be spoken.
Du kom inn som en tornado i livet mitt. Når jeg trengte det mest. Gjorde telefonen min rødglødende, og kinnene det samme.
Det ble sendt så mange meldinger at Tele2 jublet i fryd, og de ansatte ble lovet tidenes julegratialer allerede i juli måned.
Og hvilken forandring????
Mens jeg pre-prozac hadde synes livet var ukult, dagene var kjedelige, ungene var travle, og libidoen hadde gått i hi...våknet jeg nå smilende, sang meg gjennom dagene med telefonen i hånden. Danset med eggende bevegelser, og sendte så hotte blikk ut i samfunnet at bestefar Olof kunne droppe viagraen den dagen, Achmed fra Tyrkia fikk forhåpninger om kone nummer fire, og fru Eggen fra bakeriet betvilte sin egen legning... 

Man blir vakrere. Ryggen blir rak, hoftene svinger, puppene skyves ut (og opp (!?!)....., og du får  spenst i skrittet. (whoooaaa...down Boy, down....i fot steget mente jeg.....)

"Du gløder" - sitat Tanja!
"Du stråler" - sitat Camilla!
"Du logrer" - sitat Laila!
"Du er hot" - sitat Prozacen

Ble jeg forelsket??? Nei.
Ble jeg betatt av situasjonen? Definitivt.
Kan det være vanskelig å skille de to? Absolutt.

Men vi hadde ikke planer om å sette noe ut i livet, dette skulle være en uskyldig flørt. Ingen planer om hete møter, ingen illusjoner om kjærlighet med 1,8 barn, volvo og vovvov.


Kjære deg; Du burde vært på blå resept.
Eller jeg burde tatt patent på deg. Og leid deg ut til andre kvinner som trenger en uskyldig flørt i hverdagen.
Som trenger å smile. Og le. Og føle seg sexy og vakker igjen.



Men man skal utvise forsiktighet; Det er med menneskelige Prozacer som det er med de i pilleform.. De kan - og vil føre til avhengighet ved bruk over lengre tid.


 
 



Til deg - TAKK!

1 kommentar:

Camilla sa...

herlig, gullet!!!!!!